Бранко Лазић остаје у Звезди!

Бек Црвене звезде Бранко Лазић потписао је нови двогодишњи уговор са клубом са Малог Калемегдана.

Кошарка 26.06.2015 | 12:40
Бранко Лазић остаје у Звезди!

Њему је крајем прошле сезоне истекао уговор, али ће и наредне сезоне бити играч са најдужим стажом у црвено-белом дресу.

Борбени бек је у управо завршеној сезони у потпуности сазрео, а играјући против најбољих европских играча показао је колико је добар у одбрани.

Лазић је протекле сезоне био најбољи Звездин тројкаш у АБА лиги са 40,8 одсто реалзицаије шута иза линије 6,75.

У претходне четири године са Звездом је освојио укупно пет трофеја (три купа Радивоја Кораћа, шампионски прстен АБА лиге и титулу првака Србије), а у репрезентативном дресу има златну медаљу освојену на јуниорском шампионату Европе у Шпанији 2007. године.

„Веома ми је драго да ћу и даље остати у Црвеној звезди. Заиста сам пресрећан јер су се поклопиле моје жеље и жеље клуба. Изузетно сам задовољан сезоном у којој сам доста напредовао, а уз то смо остварили фантастичне резултате и освојили три трофеја. То ће ми свакако бити подстрек да још јаче тренирам, а посебно ми је задовољство што ћу поново бити у прилици да играм пред непоновљивом и јединственом Звездином публиком“, рекао је Бранко Лазић непосредно пошто је у просторијама КСС-а ставио потпис на нови уговор.

Коментари / 0

Оставите коментар