Branko Lazić ostaje u Zvezdi!

Bek Crvene zvezde Branko Lazić potpisao je novi dvogodišnji ugovor sa klubom sa Malog Kalemegdana.

Košarka 26.06.2015 | 12:40
Branko Lazić ostaje u Zvezdi!

Njemu je krajem prošle sezone istekao ugovor, ali će i naredne sezone biti igrač sa najdužim stažom u crveno-belom dresu.

Borbeni bek je u upravo završenoj sezoni u potpunosti sazreo, a igrajući protiv najboljih evropskih igrača pokazao je koliko je dobar u odbrani.

Lazić je protekle sezone bio najbolji Zvezdin trojkaš u ABA ligi sa 40,8 odsto realzicaije šuta iza linije 6,75.

U prethodne četiri godine sa Zvezdom je osvojio ukupno pet trofeja (tri kupa Radivoja Koraća, šampionski prsten ABA lige i titulu prvaka Srbije), a u reprezentativnom dresu ima zlatnu medalju osvojenu na juniorskom šampionatu Evrope u Španiji 2007. godine.

„Veoma mi je drago da ću i dalje ostati u Crvenoj zvezdi. Zaista sam presrećan jer su se poklopile moje želje i želje kluba. Izuzetno sam zadovoljan sezonom u kojoj sam dosta napredovao, a uz to smo ostvarili fantastične rezultate i osvojili tri trofeja. To će mi svakako biti podstrek da još jače treniram, a posebno mi je zadovoljstvo što ću ponovo biti u prilici da igram pred neponovljivom i jedinstvenom Zvezdinom publikom“, rekao je Branko Lazić neposredno pošto je u prostorijama KSS-a stavio potpis na novi ugovor.

Komentari / 0

Ostavite komentar