Пиксијев брат од стрица возио аутобус смрти

Мој брат од стрица је возио аутобус који је слетео са пута код Бубањ потока. Изјављујем саучешће породици настрадале и молим се да сви повређени буду добро - каже за „Блиц“ фудбалер Драган Стојковић Пикси.

Србија 24.06.2015 | 22:35
Пиксијев брат од стрица возио аутобус смрти

Трагична вест је славног фудбалера затекла у моменту када се спремао за свечаност у јапанској амбасади на којој је одликован Пролећним царским одликовањем. 

- У понедељак око подне су ме звали рођаци. Рекли су ми да се догодила несрећа, да је аутобус слетео, да се претпоставља да је Зоран возио... Био сам шокиран потпуно. Он и ја смо врло блиски. Он је добар, породичан човек, има двоје деце, алкохол никада није попио - каже Стојковић. Онда су из минута у минут стизале нове вести.

- Нисам се чуо са Зораном. Он не може да прича. Тешко је повређен... - застаје са речима.

- Ово је велика трагедија, за све. Догодила се несрећа, као што се несреће дешавају. Много ми је тешко. Изјављујем најискреније саучешће породици настрадале Драгане Пупић Пољански и молим се за брз опоравак свих повређених и мог брата Зорана - каже Стојковић за „Блиц“.

У кући возача аутобуса у нишком селу Паси Пољани јуче није било вољних за разговор.

- Није још нико ишао у посету у Београд јер се до њега не може. Полиција је у болници испред собе. Пустите ме, нисам за разговор - рекао је Зоранов отац Александар. Затекли смо га како коси траву пред кућом у Паси Пољани која се налази одмах до Пиксијеве куће.

Зоранов отац Александар и Пиксијев покојни отац Добривоје рођена су браћа па су и куће направили један до другога. Ни Пиксијева рођена сестра Слађана није била вољна за разговор на ову тему.

Умор узрок несреће?

Владимир Ребић, начелник Управе саобраћајне полиције Србије, изјавио је јуче да је умор возача вероватно основни разлог за несрећу аутобуса. Полиција засад нема све податке због оштећења тахографа, али би данас требало да се зна више.

(Блиц)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

сесељ

24.06.2015 20:41

Моје сацесце за сву фамилију, а посебно за ПИКСИЈА...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Селе

25.06.2015 06:38

Сауцесце породицама али какве везе има Пикс са овом несрецом?

ОДГОВОРИТЕ