Piksijev brat od strica vozio autobus smrti

Moj brat od strica je vozio autobus koji je sleteo sa puta kod Bubanj potoka. Izjavljujem saučešće porodici nastradale i molim se da svi povređeni budu dobro - kaže za „Blic“ fudbaler Dragan Stojković Piksi.

Srbija 24.06.2015 | 22:35
Piksijev brat od strica vozio autobus smrti

Tragična vest je slavnog fudbalera zatekla u momentu kada se spremao za svečanost u japanskoj ambasadi na kojoj je odlikovan Prolećnim carskim odlikovanjem. 

- U ponedeljak oko podne su me zvali rođaci. Rekli su mi da se dogodila nesreća, da je autobus sleteo, da se pretpostavlja da je Zoran vozio... Bio sam šokiran potpuno. On i ja smo vrlo bliski. On je dobar, porodičan čovek, ima dvoje dece, alkohol nikada nije popio - kaže Stojković. Onda su iz minuta u minut stizale nove vesti.

- Nisam se čuo sa Zoranom. On ne može da priča. Teško je povređen... - zastaje sa rečima.

- Ovo je velika tragedija, za sve. Dogodila se nesreća, kao što se nesreće dešavaju. Mnogo mi je teško. Izjavljujem najiskrenije saučešće porodici nastradale Dragane Pupić Poljanski i molim se za brz oporavak svih povređenih i mog brata Zorana - kaže Stojković za „Blic“.

U kući vozača autobusa u niškom selu Pasi Poljani juče nije bilo voljnih za razgovor.

- Nije još niko išao u posetu u Beograd jer se do njega ne može. Policija je u bolnici ispred sobe. Pustite me, nisam za razgovor - rekao je Zoranov otac Aleksandar. Zatekli smo ga kako kosi travu pred kućom u Pasi Poljani koja se nalazi odmah do Piksijeve kuće.

Zoranov otac Aleksandar i Piksijev pokojni otac Dobrivoje rođena su braća pa su i kuće napravili jedan do drugoga. Ni Piksijeva rođena sestra Slađana nije bila voljna za razgovor na ovu temu.

Umor uzrok nesreće?

Vladimir Rebić, načelnik Uprave saobraćajne policije Srbije, izjavio je juče da je umor vozača verovatno osnovni razlog za nesreću autobusa. Policija zasad nema sve podatke zbog oštećenja tahografa, ali bi danas trebalo da se zna više.

(Blic)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

seselj

24.06.2015 20:41

Moje sacesce za svu familiju, a posebno za PIKSIJA...

ODGOVORITE
Name

Sele

25.06.2015 06:38

Saucesce porodicama ali kakve veze ima Piks sa ovom nesrecom?

ODGOVORITE