Рома узела метлу и спрема место за Џека или Адријана!

Дестро „почишћен“ у Монако за 14.000.000 евра! Жервињо ће вероватно отићи у наредних 48 сати, Думбија ускоро иде...

Фудбал 25.06.2015 | 14:20
Рома узела метлу и спрема место за Џека или Адријана!

Паклене планове имала је управа Роме када је прошле зиме склопила трилинг Ибарбо - Думбија - Жервињо, али уместо офанзиве на турбо погон, Вучица је на крају једва оверила другу позицију и место у Лиги шампиона. Због тога, Валтер Сабатини и његови сарадници решили су да „узму метлу“ и направе велику чистку у Вечном граду, а први потез већ је спроведен у дело Матија Дестро ускоро ће и званично постати нови играч Монака!

Момак који је протеклих шест месеци провео на позајмици у Милану није успео да оправда очекивања, па самим тим Росонери нису искористили клаузулу којом би за 18.000.000 евра довели италијанског интернационалца. Али, што није хтео Милан, узео је Монако. Како пише италијанска Газета дело Спорт, Сабатини је у Монте Карлу, где са челницима Кнежева договара последње детаље око продаје 24-годишњег нападача за 14.000.000 евра, уз додатну исплату на основу игара у дресу новог клуба.

Дестро би у наредних дан-два могао да задужи опрему Монака, а из Роме планира се одлазак још двојице нападача. Додуше, крилних. У питању су Жервињо, чији се одлазак са Олимпика очекује у наредних 48 сати. На отирачу је и Сејду Думбија, који није оправдао уложених 18.000.000 евра прошле зиме, због чега ће клуб покушати да га прода већ сада, како би се отворило место за довођење или Луиза Адријана из Шахтјора (био на прагу Роме и зимус прим. аут.) или Едина Џека, који се све више помиње у истом контексту са Вучицом.

Коментари / 0

Оставите коментар