Roma uzela metlu i sprema mesto za Džeka ili Adrijana!

Destro „počišćen“ u Monako za 14.000.000 evra! Žervinjo će verovatno otići u narednih 48 sati, Dumbija uskoro ide...

Fudbal 25.06.2015 | 14:20
Roma uzela metlu i sprema mesto za Džeka ili Adrijana!

Paklene planove imala je uprava Rome kada je prošle zime sklopila triling Ibarbo - Dumbija - Žervinjo, ali umesto ofanzive na turbo pogon, Vučica je na kraju jedva overila drugu poziciju i mesto u Ligi šampiona. Zbog toga, Valter Sabatini i njegovi saradnici rešili su da „uzmu metlu“ i naprave veliku čistku u Večnom gradu, a prvi potez već je sproveden u delo Matija Destro uskoro će i zvanično postati novi igrač Monaka!

Momak koji je proteklih šest meseci proveo na pozajmici u Milanu nije uspeo da opravda očekivanja, pa samim tim Rosoneri nisu iskoristili klauzulu kojom bi za 18.000.000 evra doveli italijanskog internacionalca. Ali, što nije hteo Milan, uzeo je Monako. Kako piše italijanska Gazeta delo Sport, Sabatini je u Monte Karlu, gde sa čelnicima Kneževa dogovara poslednje detalje oko prodaje 24-godišnjeg napadača za 14.000.000 evra, uz dodatnu isplatu na osnovu igara u dresu novog kluba.

Destro bi u narednih dan-dva mogao da zaduži opremu Monaka, a iz Rome planira se odlazak još dvojice napadača. Doduše, krilnih. U pitanju su Žervinjo, čiji se odlazak sa Olimpika očekuje u narednih 48 sati. Na otiraču je i Sejdu Dumbija, koji nije opravdao uloženih 18.000.000 evra prošle zime, zbog čega će klub pokušati da ga proda već sada, kako bi se otvorilo mesto za dovođenje ili Luiza Adrijana iz Šahtjora (bio na pragu Rome i zimus prim. aut.) ili Edina Džeka, koji se sve više pominje u istom kontekstu sa Vučicom.

Komentari / 0

Ostavite komentar