Гоца Божиновска: Сина тестирам на дрогу

Гоца Божиновска (50) признаје да јој није ни мало лако да изађе на крај са својим сином Мирком Шијаном. Тако је недавно с другарима скакао са моста, а Гоца је полудјела од бриге иако добро зна да Мирку тај скок није први, да је скакао безброј пута и да обожава опасне ситуације.

Србија 24.06.2015 | 17:51
Гоца Божиновска: Сина тестирам на дрогу

- Не знам више шта да му радим. Могу ја да причам колико хоћу, могу да умрем причајући, али не вриједи. Он тјера своје и ради оно што је наумио, не мисли како то на мајку утиче. Прецркла сам од страха, по ко зна који пут. Скаче као мајмун. Гдје види висину, он јури као суманут, да скочи и никако не може миран. Воли изазове и ту нема спаса, ни помоћи. Срља у опасне ситуације, обожава авантуре и изазове. Ја никад нисам била таква, нисам била храбра, бјежала сам од опасности. Често се питам како до сада нисам полудјела од бриге. Једног дана ћу сварно прецрћи од страха. Кад то дјеци кажем, они само одмахну рукама и кажу: "Ма нећеш, ти си на твог дједу, а он је живио 114 година!" - каже Божиновска.

- Јој, Шијан је бринуо о дјеци, био је диван отац, обожавао је и Јелену и Мирка и Зорану. Погинуо је прије 16 година и дјеца и ја смо послије његове смрти били препуштени сами себи. Борила сам се кроз живот само са једном мишљу - да Мирко и Зорана не остану сирочићи, јер имају само мене. Ма, кроз пакао сам прошла. Живјела сам по подрумима, гладовала, трпила, ринтала, свашта доживљавала и преживљавала. Безброј пута сам рекла - не дај, боже, ником моју судбину. Само ја знам како ми је било. Али, ето, изборила сам се. Дјеца су ми здрава и права, поносна сам на њих. У ово вријеме, родитељима је тешко да изађу на крај са једним дјететом, а ја сам сама изгурала њих троје. Сад, што мој син Мирко једном годишње направи циркус од којег не могу да се опоравим недјељама, све то иде у рок родитељске службе. Прави младалачке глупости, али није ни дрогиран, ни луд.

Погађа ли вас то што вам је син често у новинама због неког несташлука?

- Не могу ја ту ништа. Пишу се о Мирку неистине, али ипак има и много тога тачног. Кад полудим, послије неког Мирковог циркуса, кумим и молим новинаре да га оставе на миру, јер он није јавна личност, али џаба. Не могу да кажем ништа лоше о свом дјетету, добар је он. Које би дијете без поговора пристало да га мајка сваки час тестира на дрогу, без поговора? Он пристаје, а једини коментар му је да бацам паре без везе. Чак ни не пуши, па се свађамо због мојих цигарета - каже Божиновска.

(Вести онлине)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

марко самардзиц

24.06.2015 17:58

Свака цаст Гоцилија!

ОДГОВОРИТЕ