Goca Božinovska: Sina testiram na drogu

Goca Božinovska (50) priznaje da joj nije ni malo lako da izađe na kraj sa svojim sinom Mirkom Šijanom. Tako je nedavno s drugarima skakao sa mosta, a Goca je poludjela od brige iako dobro zna da Mirku taj skok nije prvi, da je skakao bezbroj puta i da obožava opasne situacije.

Srbija 24.06.2015 | 17:51
Goca Božinovska: Sina testiram na drogu

- Ne znam više šta da mu radim. Mogu ja da pričam koliko hoću, mogu da umrem pričajući, ali ne vrijedi. On tjera svoje i radi ono što je naumio, ne misli kako to na majku utiče. Precrkla sam od straha, po ko zna koji put. Skače kao majmun. Gdje vidi visinu, on juri kao sumanut, da skoči i nikako ne može miran. Voli izazove i tu nema spasa, ni pomoći. Srlja u opasne situacije, obožava avanture i izazove. Ja nikad nisam bila takva, nisam bila hrabra, bježala sam od opasnosti. Često se pitam kako do sada nisam poludjela od brige. Jednog dana ću svarno precrći od straha. Kad to djeci kažem, oni samo odmahnu rukama i kažu: "Ma nećeš, ti si na tvog djedu, a on je živio 114 godina!" - kaže Božinovska.

- Joj, Šijan je brinuo o djeci, bio je divan otac, obožavao je i Jelenu i Mirka i Zoranu. Poginuo je prije 16 godina i djeca i ja smo poslije njegove smrti bili prepušteni sami sebi. Borila sam se kroz život samo sa jednom mišlju - da Mirko i Zorana ne ostanu siročići, jer imaju samo mene. Ma, kroz pakao sam prošla. Živjela sam po podrumima, gladovala, trpila, rintala, svašta doživljavala i preživljavala. Bezbroj puta sam rekla - ne daj, bože, nikom moju sudbinu. Samo ja znam kako mi je bilo. Ali, eto, izborila sam se. Djeca su mi zdrava i prava, ponosna sam na njih. U ovo vrijeme, roditeljima je teško da izađu na kraj sa jednim djetetom, a ja sam sama izgurala njih troje. Sad, što moj sin Mirko jednom godišnje napravi cirkus od kojeg ne mogu da se oporavim nedjeljama, sve to ide u rok roditeljske službe. Pravi mladalačke gluposti, ali nije ni drogiran, ni lud.

Pogađa li vas to što vam je sin često u novinama zbog nekog nestašluka?

- Ne mogu ja tu ništa. Pišu se o Mirku neistine, ali ipak ima i mnogo toga tačnog. Kad poludim, poslije nekog Mirkovog cirkusa, kumim i molim novinare da ga ostave na miru, jer on nije javna ličnost, ali džaba. Ne mogu da kažem ništa loše o svom djetetu, dobar je on. Koje bi dijete bez pogovora pristalo da ga majka svaki čas testira na drogu, bez pogovora? On pristaje, a jedini komentar mu je da bacam pare bez veze. Čak ni ne puši, pa se svađamo zbog mojih cigareta - kaže Božinovska.

(Vesti online)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

marko samardzic

24.06.2015 19:58

Svaka cast Gocilija!

ODGOVORITE