Италијани полудјели за бившим играчем Црвене звезде!

Наполи, Милан и Фјорентина у трци за Максимовићем! Како наводе медији на Апенинском полуострву, српски фудбалер би до краја недеље свакако требало да промени клуб.

Фудбал 25.06.2015 | 19:20
Италијани полудјели за бившим играчем Црвене звезде!

У Торину је у току нека врста лицитације за српског дефанзивца Николу Максимовића. На врата председника Тороа Урбана Каира закуцала су до данас три тима из Серије А који желе да ангажују бившег фудбалера Црвене звезде: Наполи, Милан и Фјорентина.

Ла Стампа, трећи лист по важности и тиражу у Италији (одмах иза Коријереа дела Сера и Републике), са седиштем у Торину објављује данас причу о Максимовићу под насловом:“ Лицитација за Максимовића, Торо чека праву понуду“. У тексту се каже да је Торино платио Максимовић 3,5 милиона евра (позајмица и откуп од Црвене Звезде) и да жели да инкасира најмање 12 милиона за играчки картон нашег фудбалера.

Засад је само Фјорентина презентовала званичну понуду Торину за Николу: седам милиона евра плус Вечино, талентовани играч Виола који се свиђа Вентури. Одговор Каира је био одречан, али то не значи да су преговори са фамилијом Дела Вале стављени ад акта. Напротив. У међувремену су представници Наполија контактирали менаџера Максимовића да би видели да ли би био вољан да пређе у град подно Везува, пре него што формулишу понуду Торину. Када су чули да је у игру за Максимовића ушао Де Лаурентис, патрон Наполија, први оперативац Милана Адријано Галијани је пожурио да закаже хитно састанак са челницима Торина како би се договорили око преласка Максимовића у Миланело.

Према сазнањима Стампе, одличан повод би могао да буде сусрет челника Торина и Милана поводом решавања двојног власништва над Вердијем. Милан је наводно спреман да на сто стави 10 милиона евра или да понуди неког од својих играча Торину како би се стигло до тражених 12 милиона евра. Вентурина прва жеља је везњак Андреа Поли, али није искључено ни да се Алесио Черчи врати у дрес Граната.

У сваком случају, верује се да би до краја ове недеље Максимовић могао да промени дрес: остаје само да се види да ли ће бити плави (Наполи), црвено-црни (Милан) или љубичасти (Фјорентина).

Коментари / 0

Оставите коментар