Михајловић обећао: Биће тешко, али вратићемо Милан на врх!

“Изузетно сам задовољан што сам добио прилику да тренирам Милан. Једно је када сте бивши играч Милана, а потпуно другачије је када дођете као бивши велики ривал. То је већи изазов и одговорност више", навео је српски тренер.

Фудбал 25.06.2015 | 09:20
Михајловић обећао: Биће тешко, али вратићемо Милан на врх!

Српски тренер Синиша Михајловић обећао је навијачима Милана да ће вратити Росонере на место које им припада, а то је сам врх италијанског и европског клупског фудбала.

Нови тренера славног клуба рекао је дошао са великим амбицијама у Милан и истакао да му је част што ће радити у клубу који су својевремено водила нека од највећих имена италијанског фудбала.
“У овом тренутку је сигурно да у Италији нико нема већу жељу од мене да тренира Милан. Пун сам самопоуздања, када сте у Милану не можете да размишљате о малим стварима. Морате да имате велике амбиције и циљеве. Урадићемо све да вратимо Милан тамо где заслужује. Неће бити лако, али убеђен сам да ћемо успети“, рекао је Михајловић у разговору са новинарима у Милану.

Он је навео да ће му посебан мотив бити то што је као играч део каријере провео у редовима градског ривала Интера.
“Изузетно сам задовољан што сам добио прилику да тренирам Милан. Једно је када сте бивши играч Милана, а потпуно другачије је када дођете као бивши велики ривал. То је већи изазов и одговорност више. Током Берлусконијеве ере било је много тренера који су освојили све као што су Анћелоти и Капело. Било је ту и оних који су потпуно променили начин на који се игра фудбал – Саки, Алегри и Закерони“, закључио је Михајловић.

Екипа Милана прошлу сезону завршила на 10. месту на табели Серије А и другу сезону заредом остала је без пласмана у Европу.

Коментари / 0

Оставите коментар