Mihajlović obećao: Biće teško, ali vratićemo Milan na vrh!

“Izuzetno sam zadovoljan što sam dobio priliku da treniram Milan. Jedno je kada ste bivši igrač Milana, a potpuno drugačije je kada dođete kao bivši veliki rival. To je veći izazov i odgovornost više", naveo je srpski trener.

Fudbal 25.06.2015 | 09:20
Mihajlović obećao: Biće teško, ali vratićemo Milan na vrh!

Srpski trener Siniša Mihajlović obećao je navijačima Milana da će vratiti Rosonere na mesto koje im pripada, a to je sam vrh italijanskog i evropskog klupskog fudbala.

Novi trenera slavnog kluba rekao je došao sa velikim ambicijama u Milan i istakao da mu je čast što će raditi u klubu koji su svojevremeno vodila neka od najvećih imena italijanskog fudbala.
“U ovom trenutku je sigurno da u Italiji niko nema veću želju od mene da trenira Milan. Pun sam samopouzdanja, kada ste u Milanu ne možete da razmišljate o malim stvarima. Morate da imate velike ambicije i ciljeve. Uradićemo sve da vratimo Milan tamo gde zaslužuje. Neće biti lako, ali ubeđen sam da ćemo uspeti“, rekao je Mihajlović u razgovoru sa novinarima u Milanu.

On je naveo da će mu poseban motiv biti to što je kao igrač deo karijere proveo u redovima gradskog rivala Intera.
“Izuzetno sam zadovoljan što sam dobio priliku da treniram Milan. Jedno je kada ste bivši igrač Milana, a potpuno drugačije je kada dođete kao bivši veliki rival. To je veći izazov i odgovornost više. Tokom Berluskonijeve ere bilo je mnogo trenera koji su osvojili sve kao što su Anćeloti i Kapelo. Bilo je tu i onih koji su potpuno promenili način na koji se igra fudbal – Saki, Alegri i Zakeroni“, zaključio je Mihajlović.

Ekipa Milana prošlu sezonu završila na 10. mestu na tabeli Serije A i drugu sezonu zaredom ostala je bez plasmana u Evropu.

Komentari / 0

Ostavite komentar