Дрогба: Нећу назад у Марсеј! Хоћу да се борим за трофеје!

Дидије Дрогба изјавио је да се неће вратити у Олимпик из Марсеја, пошто не очекује да ће се тај клуб у предстојећој сезони борити за трофеје.

Фудбал 26.06.2015 | 13:00
Дрогба: Нећу назад у Марсеј! Хоћу да се борим за трофеје!

Дрогби је на крају сезоне истекао уговор са Челсијем и напустио је Стамфорд Бриџ, после освајање Премијер лиге и Лига купа.

Француски медији пренели су да би 37-годишњи нападач могао да се врати у Олимпик, за који је играо од 2003. до 2004. године и тамо заврши каријеру, али Дрогба је то одбацио.

"Не ради се о новцу. Волим када клуб има пројекат, а Марсеј, кога добро познајем, нема пројекат", рекао је Дрогба за И-Ес-Пи-Ен (ЕСПН).

"Продали су најбоље играче и то када су им истекли уговори, а ту мислим на Андреа Пјера Жињака и Андреа Ајуа. И изгубиће још неког. Не желим да идем у Марсеј да само играм. Ако одем у неки клуб, идем да бих побеђивао, а желим да побеђујем. То питање се појављује у последњих 10 година", додао је он.

Дрогба је навео да је у више наврата могао да се врати у Марсеј, али да тренутак није био добар.

"Сваки пут се помиње моје име када дође време продаје сезонских улазница. Не желим да ме људи користе у финансијске сврхе", рекао је Дрогба.

Коментари / 0

Оставите коментар