Drogba: Neću nazad u Marsej! Hoću da se borim za trofeje!

Didije Drogba izjavio je da se neće vratiti u Olimpik iz Marseja, pošto ne očekuje da će se taj klub u predstojećoj sezoni boriti za trofeje.

Fudbal 26.06.2015 | 13:00
Drogba: Neću nazad u Marsej! Hoću da se borim za trofeje!

Drogbi je na kraju sezone istekao ugovor sa Čelsijem i napustio je Stamford Bridž, posle osvajanje Premijer lige i Liga kupa.

Francuski mediji preneli su da bi 37-godišnji napadač mogao da se vrati u Olimpik, za koji je igrao od 2003. do 2004. godine i tamo završi karijeru, ali Drogba je to odbacio.

"Ne radi se o novcu. Volim kada klub ima projekat, a Marsej, koga dobro poznajem, nema projekat", rekao je Drogba za I-Es-Pi-En (ESPN).

"Prodali su najbolje igrače i to kada su im istekli ugovori, a tu mislim na Andrea Pjera Žinjaka i Andrea Ajua. I izgubiće još nekog. Ne želim da idem u Marsej da samo igram. Ako odem u neki klub, idem da bih pobeđivao, a želim da pobeđujem. To pitanje se pojavljuje u poslednjih 10 godina", dodao je on.

Drogba je naveo da je u više navrata mogao da se vrati u Marsej, ali da trenutak nije bio dobar.

"Svaki put se pominje moje ime kada dođe vreme prodaje sezonskih ulaznica. Ne želim da me ljudi koriste u finansijske svrhe", rekao je Drogba.

Komentari / 0

Ostavite komentar