Арда Туран жели у ПЛ!

Фудбалер Атлетико Мадрида Арда Туран жели да напусти ту екипу и пређе у један од клубова енглеске Премијер лиге, изјавио је његов агент Ахмет Булут.

Фудбал 25.06.2015 | 13:20
Арда Туран жели у ПЛ!

Британски медији су претходних недеља спекулисали да су за Турана заинтересовани Ливерпул и Манчестер Сити, а агент Ахмет Булут рекао је да преговара са три клуба и да је његов клијент заинтересован за прелазак у Енглеску.

Туран је 2011. године из Галатасараја прешао у Атлетико Мадрид, са којим је освојио првенство, Куп краља и Европа Лигу и 2014. године играо у финалу Лиге шампиона.

"Он намерава да напусти Шпанију овог лета. Арда жели да игра у Премијер лиги, он би тамо желео да настави каријеру", рекао је Булут за АС.

Булут је рекао да су мале шансе да Туран пређе у клуб који неће играти у Лиги шампиона и да је обештећење за 28-годишњег турског репрезентативца 41 милион евра.

"Његов одлазак из Атлетика неће бити лак, пошто је обештећење 41 милион евра. Тренутно преговарамо са три клуба. Не могу да их именујем, али то су најбољи енглески и европски клубови".

Он је навео и да је Пари Сен Жермен заинтересован за његовог клијента, али да Арда ипак жели да игра у Премијер лиги.

"Тачно је да су Милан и Пари Сен Жермен два од шест заинтересованих клубова, али италијански клуб не долази у обзир пошто неће играти у Лиги шампиона. Пари Сен Жермен је могућност, али Туран има велику жељу да се докаже у Енглеској", рекао је Булут.

Коментари / 0

Оставите коментар