Arda Turan želi u PL!

Fudbaler Atletiko Madrida Arda Turan želi da napusti tu ekipu i pređe u jedan od klubova engleske Premijer lige, izjavio je njegov agent Ahmet Bulut.

Fudbal 25.06.2015 | 13:20
Arda Turan želi u PL!

Britanski mediji su prethodnih nedelja spekulisali da su za Turana zainteresovani Liverpul i Mančester Siti, a agent Ahmet Bulut rekao je da pregovara sa tri kluba i da je njegov klijent zainteresovan za prelazak u Englesku.

Turan je 2011. godine iz Galatasaraja prešao u Atletiko Madrid, sa kojim je osvojio prvenstvo, Kup kralja i Evropa Ligu i 2014. godine igrao u finalu Lige šampiona.

"On namerava da napusti Španiju ovog leta. Arda želi da igra u Premijer ligi, on bi tamo želeo da nastavi karijeru", rekao je Bulut za AS.

Bulut je rekao da su male šanse da Turan pređe u klub koji neće igrati u Ligi šampiona i da je obeštećenje za 28-godišnjeg turskog reprezentativca 41 milion evra.

"Njegov odlazak iz Atletika neće biti lak, pošto je obeštećenje 41 milion evra. Trenutno pregovaramo sa tri kluba. Ne mogu da ih imenujem, ali to su najbolji engleski i evropski klubovi".

On je naveo i da je Pari Sen Žermen zainteresovan za njegovog klijenta, ali da Arda ipak želi da igra u Premijer ligi.

"Tačno je da su Milan i Pari Sen Žermen dva od šest zainteresovanih klubova, ali italijanski klub ne dolazi u obzir pošto neće igrati u Ligi šampiona. Pari Sen Žermen je mogućnost, ali Turan ima veliku želju da se dokaže u Engleskoj", rekao je Bulut.

Komentari / 0

Ostavite komentar