Л'Екип тврди: Рибери завршава каријеру?!

Прослављени француски интернационалац Франк Рибери близу је одлуке да заврши каријеру због хроничних проблема са повредом скочног зглоба, преноси 'Л'Екип'.

Фудбал 24.06.2015 | 20:20
Л'Екип тврди: Рибери завршава каријеру?!

Крилни нападач минхенског Бајерна покушавао је током прошле сезоне на разне начине да залечи споменуту повреду, али ниједна терапија није дала жељене резултате.

Баварски тим саопштио је да ће Рибери сигурно пропустити почетак наредне сезоне, а засада нема реакција на писања угледног француског листа.

До које мере је ишао медицински тим екипе са Алијанц Арени сведочи чињеница да је Француз носио и женске ципеле са високом потпетицом, у нади да ће му оне помоћи, али ни овај бизаран метод ефекта.

Могуће да је Риберијева повреда била један од главних узрока да Пеп Гвардиола у сред сезоне отпусти тренера који је 38 година бринуо о здрављу Бавараца.

Ипак, челни људи шампиона Немачке пружају безрезервну подршку једном од својих најбољих играча, али остаје да се види шта ће бити после писања 'Л'Екипа'.

"Остављам фудбал", рекао је Рибери наводно својим пријатељима.

Рибери, који је седмог априла напунио 32 године, 2007. стигао је у Минхен из марсејског Олимпика, да би у наредних осам сезона освојио укупно 15 трофеја – укључујући и Лигу шампиона. У међувремену, за репрезентацију Француске одиграо је 81 утакмицу и постигао 16 голова.

Ако се то обистини, Рибери не би био први Бајернов играч који је због повреде приморан да раније заврши каријеру, пошто су на то претходно били принуђени Себастијан Дајслер и Вили Сањол.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ЈА

24.06.2015 18:27

ГОТОВ ЈЕ!!!

ОДГОВОРИТЕ