L'Ekip tvrdi: Riberi završava karijeru?!

Proslavljeni francuski internacionalac Frank Riberi blizu je odluke da završi karijeru zbog hroničnih problema sa povredom skočnog zgloba, prenosi 'L'Ekip'.

Fudbal 24.06.2015 | 20:20
L'Ekip tvrdi: Riberi završava karijeru?!

Krilni napadač minhenskog Bajerna pokušavao je tokom prošle sezone na razne načine da zaleči spomenutu povredu, ali nijedna terapija nije dala željene rezultate.

Bavarski tim saopštio je da će Riberi sigurno propustiti početak naredne sezone, a zasada nema reakcija na pisanja uglednog francuskog lista.

Do koje mere je išao medicinski tim ekipe sa Alijanc Areni svedoči činjenica da je Francuz nosio i ženske cipele sa visokom potpeticom, u nadi da će mu one pomoći, ali ni ovaj bizaran metod efekta.

Moguće da je Riberijeva povreda bila jedan od glavnih uzroka da Pep Gvardiola u sred sezone otpusti trenera koji je 38 godina brinuo o zdravlju Bavaraca.

Ipak, čelni ljudi šampiona Nemačke pružaju bezrezervnu podršku jednom od svojih najboljih igrača, ali ostaje da se vidi šta će biti posle pisanja 'L'Ekipa'.

"Ostavljam fudbal", rekao je Riberi navodno svojim prijateljima.

Riberi, koji je sedmog aprila napunio 32 godine, 2007. stigao je u Minhen iz marsejskog Olimpika, da bi u narednih osam sezona osvojio ukupno 15 trofeja – uključujući i Ligu šampiona. U međuvremenu, za reprezentaciju Francuske odigrao je 81 utakmicu i postigao 16 golova.

Ako se to obistini, Riberi ne bi bio prvi Bajernov igrač koji je zbog povrede primoran da ranije završi karijeru, pošto su na to prethodno bili prinuđeni Sebastijan Dajsler i Vili Sanjol.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

JA

24.06.2015 18:27

GOTOV JE!!!

ODGOVORITE