Хоће ли Кузман на Острво?!

Интер се наводно договорио са новим чланом Премијер лиге, али српски репрезентативац се још није сложио са тим трансфером.

Фудбал 24.06.2015 | 19:00
Хоће ли Кузман на Острво?!

Здравко Кузмановић није задовољан у Интеру. Прилику добија на кашичицу, па и Роберто Манћини сматра да је најбоље за њега да потражи нову средину.

Клубови са Острва Вест Хем и Вотфорд били су најконкретнији и са Интером су преговарали о могућности ангажовања репрезентативца Србије, преносе италијански медији.

Клуб из Милана прихватио је понуду новог премијерлигаша Вотфорда од три милиона евра за Кузмановића, али трансфер још није потврђен јер играч није дао "зелено светло", преноси "Газета дело спорт".

Српски фудбалер наводно жели да се врати у Немачку, где постоји интересовање неких клубова (помиње се Вердер), па је пролонгирао коначан одговор Вотфорду док не испита све могућности и услове који се нуде у земљи у којој је већ играо за Штутгарт.

Кузмановић је у Интер стигао 2013, баш из Штутгарта, и потписао уговор који истиче у јуну 2017. године. За три сезоне одиграо је свега 55 мечева за италијански клуб. Претходно је играо за Базел у родној Швајцарској, и Фиорентину.

Коментари / 0

Оставите коментар