Hoće li Kuzman na Ostrvo?!

Inter se navodno dogovorio sa novim članom Premijer lige, ali srpski reprezentativac se još nije složio sa tim transferom.

Fudbal 24.06.2015 | 19:00
Hoće li Kuzman na Ostrvo?!

Zdravko Kuzmanović nije zadovoljan u Interu. Priliku dobija na kašičicu, pa i Roberto Manćini smatra da je najbolje za njega da potraži novu sredinu.

Klubovi sa Ostrva Vest Hem i Votford bili su najkonkretniji i sa Interom su pregovarali o mogućnosti angažovanja reprezentativca Srbije, prenose italijanski mediji.

Klub iz Milana prihvatio je ponudu novog premijerligaša Votforda od tri miliona evra za Kuzmanovića, ali transfer još nije potvrđen jer igrač nije dao "zeleno svetlo", prenosi "Gazeta delo sport".

Srpski fudbaler navodno želi da se vrati u Nemačku, gde postoji interesovanje nekih klubova (pominje se Verder), pa je prolongirao konačan odgovor Votfordu dok ne ispita sve mogućnosti i uslove koji se nude u zemlji u kojoj je već igrao za Štutgart.

Kuzmanović je u Inter stigao 2013, baš iz Štutgarta, i potpisao ugovor koji ističe u junu 2017. godine. Za tri sezone odigrao je svega 55 mečeva za italijanski klub. Prethodno je igrao za Bazel u rodnoj Švajcarskoj, i Fiorentinu.

Komentari / 0

Ostavite komentar