Пауновић након омладинаца преузима младу селекцију?!

Тренер који је омладинску репрезентацију Србије довео до светског злата преузеће кормило "орлића" од Младена Додића.

Фудбал 24.06.2015 | 21:00
Пауновић након омладинаца преузима младу селекцију?!

Вељко Пауновић направио је чудо на Светском првенству за играче до 20 година, освојивши са својом екипом златну медаљу, што је највећи успех српског фудбала.

На другој страни, Младен Додић на Европском шампионату у Чешкој са репрезентацијом Србије до 21 године није урадио ништа и после елиминације након групне фазе такмичења опрашта се од те функције.

Њега би требало да наследи управо Пауновић, тврди "Курир".

Вељку Пауновићу је после освајања Мундијалита и званично истекао уговор, па би награда за велики успех требало да буде вођење "орлића".

"Наредних дана разговараћемо о Вељковом ангажману у младој селекцији. Идеја је да Пауновића задржимо у ФСС, а тако бисмо размишљали и да није са омладинском репрезентацијом освојио светско злато, јер он је одавно показао велики тренерски капацитет и оданост послу који обавља", изјавио је Саво Милошевић, потпредседник ФСС.

Младен Додић је у децембру прошле године преузео младу селекцију Србије, када је дотадашњи селектор Радован Ћурчић постао селектор А тима, и са њим је договорена сарадња до краја Европског првенства у Чешкој.

Коментари / 0

Оставите коментар