Paunović nakon omladinaca preuzima mladu selekciju?!

Trener koji je omladinsku reprezentaciju Srbije doveo do svetskog zlata preuzeće kormilo "orlića" od Mladena Dodića.

Fudbal 24.06.2015 | 21:00
Paunović nakon omladinaca preuzima mladu selekciju?!

Veljko Paunović napravio je čudo na Svetskom prvenstvu za igrače do 20 godina, osvojivši sa svojom ekipom zlatnu medalju, što je najveći uspeh srpskog fudbala.

Na drugoj strani, Mladen Dodić na Evropskom šampionatu u Češkoj sa reprezentacijom Srbije do 21 godine nije uradio ništa i posle eliminacije nakon grupne faze takmičenja oprašta se od te funkcije.

Njega bi trebalo da nasledi upravo Paunović, tvrdi "Kurir".

Veljku Paunoviću je posle osvajanja Mundijalita i zvanično istekao ugovor, pa bi nagrada za veliki uspeh trebalo da bude vođenje "orlića".

"Narednih dana razgovaraćemo o Veljkovom angažmanu u mladoj selekciji. Ideja je da Paunovića zadržimo u FSS, a tako bismo razmišljali i da nije sa omladinskom reprezentacijom osvojio svetsko zlato, jer on je odavno pokazao veliki trenerski kapacitet i odanost poslu koji obavlja", izjavio je Savo Milošević, potpredsednik FSS.

Mladen Dodić je u decembru prošle godine preuzeo mladu selekciju Srbije, kada je dotadašnji selektor Radovan Ćurčić postao selektor A tima, i sa njim je dogovorena saradnja do kraja Evropskog prvenstva u Češkoj.

Komentari / 0

Ostavite komentar