Паун: Да сам знао за Саву и Мркелу, не бих изашао на балкон!!!

Селектор У20 репрезентације Србије Вељко Пауновић каже за Спорт да не би ни изашао на балкон да је знао да тамо неће бити Саве Милошевића и Митра Мркеле.

Фудбал 24.06.2015 | 17:00
Паун: Да сам знао за Саву и Мркелу, не бих изашао на балкон!!!

“Да сам знао у тренутку да се ово догађа иза наших леђа, не бих изашао на балкон. Ни ја, ни играчи. Нисмо, међутим, били свесни шта се све догађа, а све сам сазнао по завршетку прославе“, каже Пауновић.

“Не знам колико је људима познато, али ја сам у Фудбалски савез Србије дошао на иницијативу Саве Милошевића и Митра Мркеле, који су ми понудили уговор и место селектора, а све је подржао председник Томислав Караџић. Захваљујући њима ја сам започео једну дивну авантуру, а за све ово време које није мало, имао сам њихову безрезервну подршку“, додао је Пауновић у разгвору за Спорт.

Селектор српских омладинаца истакао је заслуге споменутог двојца у успесима.

“Они имају огромне заслуге за све резултате које су млађе категорије ФСС постигле последњих година, а ти резултати су једноставно фантастични. Омладинци су пре две године били прваци Европе, а да не говорим о полуфиналима и завршним турнирима на којима су наше селекције биле готово редовни учесници“.

Коментари / 0

Оставите коментар