Paun: Da sam znao za Savu i Mrkelu, ne bih izašao na balkon!!!

Selektor U20 reprezentacije Srbije Veljko Paunović kaže za Sport da ne bi ni izašao na balkon da je znao da tamo neće biti Save Miloševića i Mitra Mrkele.

Fudbal 24.06.2015 | 17:00
Paun: Da sam znao za Savu i Mrkelu, ne bih izašao na balkon!!!

“Da sam znao u trenutku da se ovo događa iza naših leđa, ne bih izašao na balkon. Ni ja, ni igrači. Nismo, međutim, bili svesni šta se sve događa, a sve sam saznao po završetku proslave“, kaže Paunović.

“Ne znam koliko je ljudima poznato, ali ja sam u Fudbalski savez Srbije došao na inicijativu Save Miloševića i Mitra Mrkele, koji su mi ponudili ugovor i mesto selektora, a sve je podržao predsednik Tomislav Karadžić. Zahvaljujući njima ja sam započeo jednu divnu avanturu, a za sve ovo vreme koje nije malo, imao sam njihovu bezrezervnu podršku“, dodao je Paunović u razgvoru za Sport.

Selektor srpskih omladinaca istakao je zasluge spomenutog dvojca u uspesima.

“Oni imaju ogromne zasluge za sve rezultate koje su mlađe kategorije FSS postigle poslednjih godina, a ti rezultati su jednostavno fantastični. Omladinci su pre dve godine bili prvaci Evrope, a da ne govorim o polufinalima i završnim turnirima na kojima su naše selekcije bile gotovo redovni učesnici“.

Komentari / 0

Ostavite komentar