Бањалука: Сутра више улица без струје

Због извођења радова на електромрежи сутра од девет до 15 часова без срује ће бити дијлови насеља Ђурићи, Стојчићи, Спасенићи, Мирнићи и Борковићи школа.

Република Српска 24.06.2015 | 10:56
Бањалука: Сутра више улица без струје

Од девет до 11 часова струје неће имати дијелови улица Кордунашка, Мише Ступара, Раде Врањешевића и Реље Крилатице. Без струје од девет до 13 часова биће и и дијелови улица Билећка, Ивана Горана Ковачића и Јована Бијелића.

Од девет до 14 часова струје неће имати дио насеља Буквалек и дијелови улица Мис Аделине Ирби, Романијска.

 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Прњавор

24.06.2015 11:23

Прњавор и Бања Лука као две дрзаве разликују се.Код нас тих најава уопсте нема код нас искљуцује ко како хоце и кад стигне.поцне грмити искљуце поцне киса искљуце ооцне вјетар искљуце кад је лијеоо вријеме опет искљуце казу поправке послије киса и вјетра.А код нас у селу 80% стубова накривитих и подбоцитих да непадну.Зице растављају приткам и клипам да се недодирују.Код нас у селу нема јаце од 200 В и то кад има 200 В каземо јесте јака инаце једна фаза је 180 В до 200 В маx.Траф станицу донијели просле године пред изборе да појацају струју избори просли траф станица у трави зарасла стуб бетонски који це ју дрзат такодје у трави и невиде се гдје оставита.Највјероватније цекаце друге следеце изборе.Роман о електро Прњавору би мигли написати.

ОДГОВОРИТЕ