Banjaluka: Sutra više ulica bez struje

Zbog izvođenja radova na elektromreži sutra od devet do 15 časova bez sruje će biti dijlovi naselja Đurići, Stojčići, Spasenići, Mirnići i Borkovići škola.

Republika Srpska 24.06.2015 | 10:56
Banjaluka: Sutra više ulica bez struje

Od devet do 11 časova struje neće imati dijelovi ulica Kordunaška, Miše Stupara, Rade Vranješevića i Relje Krilatice. Bez struje od devet do 13 časova biće i i dijelovi ulica Bilećka, Ivana Gorana Kovačića i Jovana Bijelića.

Od devet do 14 časova struje neće imati dio naselja Bukvalek i dijelovi ulica Mis Adeline Irbi, Romanijska.

 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Prnjavor

24.06.2015 11:23

Prnjavor i Banja Luka kao dve drzave razlikuju se.Kod nas tih najava uopste nema kod nas iskljucuje ko kako hoce i kad stigne.pocne grmiti iskljuce pocne kisa iskljuce oocne vjetar iskljuce kad je lijeoo vrijeme opet iskljuce kazu popravke poslije kisa i vjetra.A kod nas u selu 80% stubova nakrivitih i podbocitih da nepadnu.Zice rastavljaju pritkam i klipam da se nedodiruju.Kod nas u selu nema jace od 200 V i to kad ima 200 V kazemo jeste jaka inace jedna faza je 180 V do 200 V max.Traf stanicu donijeli prosle godine pred izbore da pojacaju struju izbori prosli traf stanica u travi zarasla stub betonski koji ce ju drzat takodje u travi i nevide se gdje ostavita.Najvjerovatnije cekace druge sledece izbore.Roman o elektro Prnjavoru bi migli napisati.

ODGOVORITE