Ух, каква понуда! Де Хеа и 30 милиона евра за Рамоса!

Манчестер јунајтед ће, наводно, понудити Реал Мадриду голмана Давида де Хеу и 30 милиона евра за Серхија Рамоса, преносе шпански медији. "Мој отац навија за Јунајтед", открива Рамос.

Фудбал 24.06.2015 | 13:40
Ух, каква понуда! Де Хеа и 30 милиона евра за Рамоса!

Да ли Серхио Рамос намигује Манчестер јунајтеду? Да ли Манчестер јунајтед припрема понуду за мадридски Реал коју не треба пропуститит?

Све више се прича о одласку Серхија Рамоса из Реала, тим поводом се, наводно, на управу наљутио и Кристијано Роналдо (као и због лошег односа према Икеру Касиљасу), а шпански медији тврде:

Манчестер јунајтед спрема понуду - дајемо 30 милиона евра за Рамоса плус голмана Давида де Хеу!

Да ли се заиста приближио дан када ће се растати Рамос и Реал, клуб у којем је играо протеклих 10 година?!

У интервјуу за "Сандеј тајмс", Рамос је својевремено открио да његов отац навија за Манчестер јунајтед", као и да енглески клуб има "исту филозофију као и Реал".

Било је то уочи дуела два гиганта у Лиги шампиона 2013. године. А енглески медији су управо данас подсетили на ту његову изјаву.

Рамос је из Севиље, али игра у Реалу већ 10 година. Уз Икера Касиља је и "заштитно лице" овог клуба. Али, управа Реала му је јасно ставила до знања да му неће изаћи у сусрет и повећати плату. То и још неке ствари су наљутиле Рамоса, који има још две године уговора са Реалом, па се наводно поверио саиграчима да жели да оде.

Коментари / 0

Оставите коментар