Uh, kakva ponuda! De Hea i 30 miliona evra za Ramosa!

Mančester junajted će, navodno, ponuditi Real Madridu golmana Davida de Heu i 30 miliona evra za Serhija Ramosa, prenose španski mediji. "Moj otac navija za Junajted", otkriva Ramos.

Fudbal 24.06.2015 | 13:40
Uh, kakva ponuda! De Hea i 30 miliona evra za Ramosa!

Da li Serhio Ramos namiguje Mančester junajtedu? Da li Mančester junajted priprema ponudu za madridski Real koju ne treba propustitit?

Sve više se priča o odlasku Serhija Ramosa iz Reala, tim povodom se, navodno, na upravu naljutio i Kristijano Ronaldo (kao i zbog lošeg odnosa prema Ikeru Kasiljasu), a španski mediji tvrde:

Mančester junajted sprema ponudu - dajemo 30 miliona evra za Ramosa plus golmana Davida de Heu!

Da li se zaista približio dan kada će se rastati Ramos i Real, klub u kojem je igrao proteklih 10 godina?!

U intervjuu za "Sandej tajms", Ramos je svojevremeno otkrio da njegov otac navija za Mančester junajted", kao i da engleski klub ima "istu filozofiju kao i Real".

Bilo je to uoči duela dva giganta u Ligi šampiona 2013. godine. A engleski mediji su upravo danas podsetili na tu njegovu izjavu.

Ramos je iz Sevilje, ali igra u Realu već 10 godina. Uz Ikera Kasilja je i "zaštitno lice" ovog kluba. Ali, uprava Reala mu je jasno stavila do znanja da mu neće izaći u susret i povećati platu. To i još neke stvari su naljutile Ramosa, koji ima još dve godine ugovora sa Realom, pa se navodno poverio saigračima da želi da ode.

Komentari / 0

Ostavite komentar