Џихадисти заробљенике даве у кавезима!

Екстремисти Исламске државе (ИСИЛ) познати су већ у цијелом свијету по својој бруталности и свирепости над заробљеницима.

Свијет 23.06.2015 | 18:27
Џихадисти заробљенике даве у кавезима!

Снимци и фотографије на којима џихадисти одсијецају главе људима редовно су главна вијест у свјетским медијима.

Ипак, најновије фотографије које се могу наћи на интернету показују да екстремисти усавршавају и нове монстуозне начине за егзекуцију.

Исламисти су објавили фотографије на којима се виде петорица заробљеника који си затворени у кавезу.

Смртну казну над њима екстремисти су извршили тако што су кавез са заробљеницима спустили у базен, а људи унутра су се подавили.

Да џихадисти увјежбавају и друге методе показују и фотографије на којима се види да заробљенике разносе хицима из базуке.

(Агенције)

 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Мирсад

23.06.2015 16:42

И они себе називају муслиманима ? Страсно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ветеран.

24.06.2015 06:21

ЈАДНИ ЉУДИ У РУКАМА КРВНИКА.У КАКВИМ МУКАМА УМИРУ.ОВАКВИ ПРОПАГИРАЈУ СВОЈУ ВЈЕРУ.

Name

Геограпхy

24.06.2015 00:09

Дивљаци само бацају љагу на ислам и муслимане. За овакву багру и не треба нико други него Садам и Гадафи да "својим методама" ове будале држе под контролом. Треба их све похватати па истим њиховим методама казнити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јаја

24.06.2015 11:26

Ста се цудите то су радили у босни у рату исти муцили људе клали србе ко кокоси и осијецалу главе и са њима играли фудбал на озрену и возуцој и јос су застицени од муслимана они их стите дали им дрзенљанство пун их је Маглај возуца маоца има их на хиљаде у федерацији муслимани их зову хероји.

ОДГОВОРИТЕ