Луис Ибањес неће из Динама у Звезду!

Некадашњи фудбалер ДИнама из Загреба, Аргентинац Луси Ибањес одбио је понуду Црвене звезде, преноси Јутарњи лист.

Фудбал 23.06.2015 | 20:40
Луис Ибањес неће из Динама у Звезду!

"Нисам био изненађен јер сам неко време имао сигнале да се Луис налази на списку жеља Звезде. Терзић је био директан током разговора, рекао ми је да тренер Божовић жели да га доведе како би разгалио навијаче", рекао је Дарко Алегрић, отац Ибањесове супруге.

Ибањес је за време боравка у Загребу постао љубимац домаћих навијача, који су га уврстили у идеалну поставу 'Модрих' у овом веку.

"Ипак, одбили смо ту понуду, без обзира што смо из разговора са Терзићем закључили да се ради о озбиљном интересовању. Луис жели већи изазов јер има 27 година и сада је време да се опроба у бољем такмичењу. Из истих разлога смо одбили и кипарски Аполон и Слован из Братиславе, који му је нудио највећи уговор у историји клуба. За неколико дана Луис ће бити представљен у новом клубу, али не смем вам рећи ништа јер смо се обавезали на дискретност", закључио је Алегрић.

После пропалих преговора са Немањом Антоновим и Миланом Родићем из Зенита из Санкт Петергурга, ово је трећи леви бек кога Звезда није успела да приволи да дође на стадион 'Рајко МИтић'.

Нови тренер Миодраг Божовић на споменутој позицији може да рачуна само на Анђелковића и млађаног Живковића, а до европске премијере, са казахстанским Каиратом остало је мање од десет дана.

Коментари / 0

Оставите коментар