Luis Ibanjes neće iz Dinama u Zvezdu!

Nekadašnji fudbaler DInama iz Zagreba, Argentinac Lusi Ibanjes odbio je ponudu Crvene zvezde, prenosi Jutarnji list.

Fudbal 23.06.2015 | 20:40
Luis Ibanjes neće iz Dinama u Zvezdu!

"Nisam bio iznenađen jer sam neko vreme imao signale da se Luis nalazi na spisku želja Zvezde. Terzić je bio direktan tokom razgovora, rekao mi je da trener Božović želi da ga dovede kako bi razgalio navijače", rekao je Darko Alegrić, otac Ibanjesove supruge.

Ibanjes je za vreme boravka u Zagrebu postao ljubimac domaćih navijača, koji su ga uvrstili u idealnu postavu 'Modrih' u ovom veku.

"Ipak, odbili smo tu ponudu, bez obzira što smo iz razgovora sa Terzićem zaključili da se radi o ozbiljnom interesovanju. Luis želi veći izazov jer ima 27 godina i sada je vreme da se oproba u boljem takmičenju. Iz istih razloga smo odbili i kiparski Apolon i Slovan iz Bratislave, koji mu je nudio najveći ugovor u istoriji kluba. Za nekoliko dana Luis će biti predstavljen u novom klubu, ali ne smem vam reći ništa jer smo se obavezali na diskretnost", zaključio je Alegrić.

Posle propalih pregovora sa Nemanjom Antonovim i Milanom Rodićem iz Zenita iz Sankt Petergurga, ovo je treći levi bek koga Zvezda nije uspela da privoli da dođe na stadion 'Rajko MItić'.

Novi trener Miodrag Božović na spomenutoj poziciji može da računa samo na Anđelkovića i mlađanog Živkovića, a do evropske premijere, sa kazahstanskim Kairatom ostalo je manje od deset dana.

Komentari / 0

Ostavite komentar