Милинковић: Бићемо 100% спремни за квалификације за ЛШ!

Тренер Партизана Зоран Милинковић рекао је да његова екипа зна шта жели у другом колу квалификација за Лигу шампиона, а то је пролаз даље.

Фудбал 23.06.2015 | 17:20
Милинковић: Бићемо 100% спремни за квалификације за ЛШ!

Фудбалери Партизана ће у другом колу квалификација за Лигу шампиона играти против грузијске екипе Дила Гори, одлучено је жребом у Ниону.

“Сигурно је да сваки првак неке земље изазива респект. Видећемо, прикупљамо информације, има времена до првог меча да се што боље спремимо. Жреб је нешто на шта не можемо да утичемо, знамо шта желимо - пролаз даље. Треба радити и спремати се за сва искушења”, рекао је Милинковић.

‘Црно-бели’ ће у првом мечу, који се игра 14. или 15. јула, бити домаћини, док је реванш на програму 21. или 22 јула у Грузији.

“Искрено нисам пуно оптерећен тиме где се игра први меч, једино о чему размишљам је да прођемо даље”, додао је Милинковић.

Голман Партизана Живко Живковић задовољан је жребом.

“Сви смо прижељкивали да идемо негде ближе, али ја сам, све у свему, задовољан. Прва утакмица се игра код нас куче, што је по мени много боље. Мислим да, ако будемо концентрисани и ако будемо јединствени као тим, можемо да прођемо”, рекао је Живковић.

Фудбалер ‘црно-белих’ Грегор Балажиц навео је да у квалификацијама за Лигу шампиона ниједан противник није наиван.

“Неће бити лако... Ми треба да се добро припремимо, да се фокусирамо на свој посао и ако будемо прави, мислим да неће бити проблема. Ми смо Партизан, не треба да се бојимо никог, они треба нас да се боје”, додао је Балажиц.

Коментари / 0

Оставите коментар