Milinković: Bićemo 100% spremni za kvalifikacije za LŠ!

Trener Partizana Zoran Milinković rekao je da njegova ekipa zna šta želi u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a to je prolaz dalje.

Fudbal 23.06.2015 | 17:20
Milinković: Bićemo 100% spremni za kvalifikacije za LŠ!

Fudbaleri Partizana će u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona igrati protiv gruzijske ekipe Dila Gori, odlučeno je žrebom u Nionu.

“Sigurno je da svaki prvak neke zemlje izaziva respekt. Videćemo, prikupljamo informacije, ima vremena do prvog meča da se što bolje spremimo. Žreb je nešto na šta ne možemo da utičemo, znamo šta želimo - prolaz dalje. Treba raditi i spremati se za sva iskušenja”, rekao je Milinković.

‘Crno-beli’ će u prvom meču, koji se igra 14. ili 15. jula, biti domaćini, dok je revanš na programu 21. ili 22 jula u Gruziji.

“Iskreno nisam puno opterećen time gde se igra prvi meč, jedino o čemu razmišljam je da prođemo dalje”, dodao je Milinković.

Golman Partizana Živko Živković zadovoljan je žrebom.

“Svi smo priželjkivali da idemo negde bliže, ali ja sam, sve u svemu, zadovoljan. Prva utakmica se igra kod nas kuče, što je po meni mnogo bolje. Mislim da, ako budemo koncentrisani i ako budemo jedinstveni kao tim, možemo da prođemo”, rekao je Živković.

Fudbaler ‘crno-belih’ Gregor Balažic naveo je da u kvalifikacijama za Ligu šampiona nijedan protivnik nije naivan.

“Neće biti lako... Mi treba da se dobro pripremimo, da se fokusiramo na svoj posao i ako budemo pravi, mislim da neće biti problema. Mi smo Partizan, ne treba da se bojimo nikog, oni treba nas da se boje”, dodao je Balažic.

Komentari / 0

Ostavite komentar