Гроф о Каирату: Па, нећемо аутобусом ићи у Казахстан!

Тренер Црвене звезде Миодраг Божовић рекао је да су црвено-бели добили најтежег од могућих ривала у 1. колу квалификација за ЛЕ.

Фудбал 23.06.2015 | 16:00
Гроф о Каирату: Па, нећемо аутобусом ићи у Казахстан!

Звезда у првом колу квалификација за Лигу Европе игра са казахстанским Каиратом.

Први меч биће одигран другог јула у Београду, а реванш је за седам дана у Казахстану.

“Морали смо с неким да играмо, и добили смо можда и најтежег од свих противника. Казахстански фудбал је у успону и доста улажу у овај спорт. Упркос томе, учинићемо све што је у нашој могућности да прођемо даље”, јасан је Божовић, који не мисли да ће дуг пут утицати на фудбалере.

“Пут није проблем, нећемо да путујемо аутобусом него авионом”, у свом стилу је одговорио Божовић.

Мишљења су подељена и када је у питању домаћинство. Једни сматрају да је боље прву утакмицу играти код куће, док други увек прижељкују реванш на нашем стадиону.

“Не знам, нема ту правила. Можда би било боље да смо прву играли тамо, па реванш код куће, али тако је како је. Каират има и ту предност јер су у такмичарском ритму, сезона им је у токи, док је ми тек почињемо сезону, али шта да се ради, као што сам и рекао, учинићемо све да прођемо даље”, рекао је Божовић.

Бољи из овог двомеча, у другом колу квалификација за Лигу Европе састаће се са победником двомеча Алашкерт (Јерменија – Сент Џонстон (Шкотска).

Коментари / 0

Оставите коментар