Grof o Kairatu: Pa, nećemo autobusom ići u Kazahstan!

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da su crveno-beli dobili najtežeg od mogućih rivala u 1. kolu kvalifikacija za LE.

Fudbal 23.06.2015 | 16:00
Grof o Kairatu: Pa, nećemo autobusom ići u Kazahstan!

Zvezda u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope igra sa kazahstanskim Kairatom.

Prvi meč biće odigran drugog jula u Beogradu, a revanš je za sedam dana u Kazahstanu.

“Morali smo s nekim da igramo, i dobili smo možda i najtežeg od svih protivnika. Kazahstanski fudbal je u usponu i dosta ulažu u ovaj sport. Uprkos tome, učinićemo sve što je u našoj mogućnosti da prođemo dalje”, jasan je Božović, koji ne misli da će dug put uticati na fudbalere.

“Put nije problem, nećemo da putujemo autobusom nego avionom”, u svom stilu je odgovorio Božović.

Mišljenja su podeljena i kada je u pitanju domaćinstvo. Jedni smatraju da je bolje prvu utakmicu igrati kod kuće, dok drugi uvek priželjkuju revanš na našem stadionu.

“Ne znam, nema tu pravila. Možda bi bilo bolje da smo prvu igrali tamo, pa revanš kod kuće, ali tako je kako je. Kairat ima i tu prednost jer su u takmičarskom ritmu, sezona im je u toki, dok je mi tek počinjemo sezonu, ali šta da se radi, kao što sam i rekao, učinićemo sve da prođemo dalje”, rekao je Božović.

Bolji iz ovog dvomeča, u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope sastaće se sa pobednikom dvomeča Alaškert (Jermenija – Sent Džonston (Škotska).

Komentari / 0

Ostavite komentar