Толе ''Орлићима'': Вратили сте нам вјеру у наш фудбал!

Председник ФСС Томислав Караџић рекао је да је омладинска репрезентација освајањем титуле светског првака вратила веру у српски фудбал.

Фудбал 23.06.2015 | 13:00
Толе ''Орлићима'': Вратили сте нам вјеру у наш фудбал!

Караџић додао да се нада да ће они формулу успеха применити и у А тиму.

Омладинци Србије остварили су историјски успех освојивши титулу шампиона света за фудбалере до 20 година, пошто су у суботу у финалу после продужетака победили одговарајућу селекцију Бразила са 2:1.

„Златни прваци, добродошли у свој дом из којег сте пошли пре 34 дана. У име Фудбалског савеза Србије и своје лично име вас срдачно поздрављам. Хвала на резултату о којем сте сањали и у који је мало ко веровао. Ово је планетарни успех, поставили сте највише границе и сада сте параметар за следеће генерације у будућности. После неких кризних периода вратили сте веру у фудбал и постали понос нашег фудбала и државе Србије. Ово је први део, најважнији део ваших каријера. Овај резултат ћете прославити, то сте и заслужили, али морате стално радити, размишљати о следећем дану и надограђивати се. Не заборавите формулу по којој сте побеђивали највеће. Селектор Вељко Пауновић је пример изданка наше струке, човек који је објединио сву енергију и с вама дошао до висина. Србија и ФСС су поносни на вас“, рекао је Караџић играчима у Старој Пазови.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ОРЛИЦИ

23.06.2015 11:08

ВРАЦАМО ВЕРУ У СРПСКИ ФУДБАЛ КАД ИЗ ЊЕГА ОДУ НЕВЕРНИЦИ. ТОЛЕ КРЕНИ ПУТЕМ ПЕНЗИЈЕ СВОЈЕ . И СРЕЦЕ НАСЕ.

ОДГОВОРИТЕ