Tole ''Orlićima'': Vratili ste nam vjeru u naš fudbal!

Predsednik FSS Tomislav Karadžić rekao je da je omladinska reprezentacija osvajanjem titule svetskog prvaka vratila veru u srpski fudbal.

Fudbal 23.06.2015 | 13:00
Tole ''Orlićima'': Vratili ste nam vjeru u naš fudbal!

Karadžić dodao da se nada da će oni formulu uspeha primeniti i u A timu.

Omladinci Srbije ostvarili su istorijski uspeh osvojivši titulu šampiona sveta za fudbalere do 20 godina, pošto su u subotu u finalu posle produžetaka pobedili odgovarajuću selekciju Brazila sa 2:1.

„Zlatni prvaci, dobrodošli u svoj dom iz kojeg ste pošli pre 34 dana. U ime Fudbalskog saveza Srbije i svoje lično ime vas srdačno pozdravljam. Hvala na rezultatu o kojem ste sanjali i u koji je malo ko verovao. Ovo je planetarni uspeh, postavili ste najviše granice i sada ste parametar za sledeće generacije u budućnosti. Posle nekih kriznih perioda vratili ste veru u fudbal i postali ponos našeg fudbala i države Srbije. Ovo je prvi deo, najvažniji deo vaših karijera. Ovaj rezultat ćete proslaviti, to ste i zaslužili, ali morate stalno raditi, razmišljati o sledećem danu i nadograđivati se. Ne zaboravite formulu po kojoj ste pobeđivali najveće. Selektor Veljko Paunović je primer izdanka naše struke, čovek koji je objedinio svu energiju i s vama došao do visina. Srbija i FSS su ponosni na vas“, rekao je Karadžić igračima u Staroj Pazovi.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

ORLICI

23.06.2015 11:08

VRACAMO VERU U SRPSKI FUDBAL KAD IZ NJEGA ODU NEVERNICI. TOLE KRENI PUTEM PENZIJE SVOJE . I SRECE NASE.

ODGOVORITE