Швајни поклонио Ани стан у Минхену?!

Љубав између Бастијана Швајнштајгера и Ане Ивановић све је јача, па се, да би се својој драгој одужио за гостопримство у Србији, фудбалер Бајерн Минхена баш отворио!

Свијет 22.06.2015 | 21:10
Швајни поклонио Ани стан у Минхену?!

Наиме, он је, наводно, тенисерки поклонио стан у Минхену да би имала гдје да борави када га посјети у граду у којем живи.

"Швајни, који се заљубио у Србију колико и у Ану, желио је да јој стави до знања колико му је важна. Није желио да буде нападан, али поклон никако није занемарљив", каже добро обавјештени извор.

Наводно, то је поклон пред скоро вјенчање, умјесто прстена.

"Ана ријетко долази у Њемачку, јер Бастијан воли с њом да проводи вријеме у Београду. Ипак, желио је да она има нешто своје у његовој родној земљи, мада ни њој ни њему новац није проблем. Добила је дуплекс у центру Минхена у веома луксузној згради, а с њега пуца поглед на цијели град", открива саговорник.

Исти извор тврди да је Бастијан, баш зато што је сигуран да Ана није с њим због новца, брзо ријешио да се веже. Пар ће у септембру прославити прву годишњицу, док је он раније имао дугогодишње везе са дјевојкама које нису биле посебно успјешне и није му падало на памет да неку од њих одведе пред олтар, јер је вјеровао да оне то желе из интереса.

Сада то више не доводи у питање, а свадба у Србији је све извјеснија.

Иначе, Ана и Швајни толико су се опустили да више не бјеже од папараца, а Бастијан цијелу породицу своје изабранице доживљава као рођене. Осим тога, сви су видјели како фудбалер ватрено навија за своју дјевојку на турнирима.

Све боље барата српским, па му се нерјетко на утакмици омакне да на своје саиграче виче на нашем језику, а познато је да има српску заставу и ријеч „душо“ на копачкама.

(Агенције)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Боки

22.06.2015 19:22

Гдје њега надје !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ницифор

23.06.2015 04:42

Вец само питање: Где њега надје говори о теби ... Јел требала је да надје "Србина" па јос да је и "Војвода". Уосталом ста му фали. Њега је Ана изабрала а не ти.

Name

МироБец

23.06.2015 05:27

Боки у праву си, поред толиких насих момака она изабрала њега.... не брини то це да пукне кад тад , холивуд је то .

Name

Црни Груја

23.06.2015 06:28

Вјероватно је тебе требала да нађе.

Name

Радован

22.06.2015 19:29

Шта му фали, бољи је од оног гур..та Вердаска 100 пута.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ана & Сваини

22.06.2015 20:09

Они су врхунски спортисти и примјер за свој народ. А о насој Ани не треба ниста реци њу хвали цијела планета да је најљепса тенисерка Свијета и није никада арогантна увијек се понаса спортски и фер. Нек им је са срецом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

б

24.06.2015 06:58

Од толико Срба она надје свабу...

ОДГОВОРИТЕ