Švajni poklonio Ani stan u Minhenu?!

Ljubav između Bastijana Švajnštajgera i Ane Ivanović sve je jača, pa se, da bi se svojoj dragoj odužio za gostoprimstvo u Srbiji, fudbaler Bajern Minhena baš otvorio!

Svijet 22.06.2015 | 21:10
Švajni poklonio Ani stan u Minhenu?!

Naime, on je, navodno, teniserki poklonio stan u Minhenu da bi imala gdje da boravi kada ga posjeti u gradu u kojem živi.

"Švajni, koji se zaljubio u Srbiju koliko i u Anu, želio je da joj stavi do znanja koliko mu je važna. Nije želio da bude napadan, ali poklon nikako nije zanemarljiv", kaže dobro obavješteni izvor.

Navodno, to je poklon pred skoro vjenčanje, umjesto prstena.

"Ana rijetko dolazi u Njemačku, jer Bastijan voli s njom da provodi vrijeme u Beogradu. Ipak, želio je da ona ima nešto svoje u njegovoj rodnoj zemlji, mada ni njoj ni njemu novac nije problem. Dobila je dupleks u centru Minhena u veoma luksuznoj zgradi, a s njega puca pogled na cijeli grad", otkriva sagovornik.

Isti izvor tvrdi da je Bastijan, baš zato što je siguran da Ana nije s njim zbog novca, brzo riješio da se veže. Par će u septembru proslaviti prvu godišnjicu, dok je on ranije imao dugogodišnje veze sa djevojkama koje nisu bile posebno uspješne i nije mu padalo na pamet da neku od njih odvede pred oltar, jer je vjerovao da one to žele iz interesa.

Sada to više ne dovodi u pitanje, a svadba u Srbiji je sve izvjesnija.

Inače, Ana i Švajni toliko su se opustili da više ne bježe od paparaca, a Bastijan cijelu porodicu svoje izabranice doživljava kao rođene. Osim toga, svi su vidjeli kako fudbaler vatreno navija za svoju djevojku na turnirima.

Sve bolje barata srpskim, pa mu se nerjetko na utakmici omakne da na svoje saigrače viče na našem jeziku, a poznato je da ima srpsku zastavu i riječ „dušo“ na kopačkama.

(Agencije)

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

Boki

22.06.2015 19:22

Gdje njega nadje !!!

ODGOVORITE
Name

Nicifor

23.06.2015 04:42

Vec samo pitanje: Gde njega nadje govori o tebi ... Jel trebala je da nadje "Srbina" pa jos da je i "Vojvoda". Uostalom sta mu fali. Njega je Ana izabrala a ne ti.

Name

MiroBec

23.06.2015 05:27

Boki u pravu si, pored tolikih nasih momaka ona izabrala njega.... ne brini to ce da pukne kad tad , holivud je to .

Name

Crni Gruja

23.06.2015 06:28

Vjerovatno je tebe trebala da nađe.

Name

Radovan

22.06.2015 19:29

Šta mu fali, bolji je od onog gur..ta Verdaska 100 puta.

ODGOVORITE
Name

Ana & Svaini

22.06.2015 20:09

Oni su vrhunski sportisti i primjer za svoj narod. A o nasoj Ani ne treba nista reci nju hvali cijela planeta da je najljepsa teniserka Svijeta i nije nikada arogantna uvijek se ponasa sportski i fer. Nek im je sa srecom.

ODGOVORITE
Name

b

24.06.2015 06:58

Od toliko Srba ona nadje svabu...

ODGOVORITE