Пожар у породичној кући букнуо због квара на трафоу?

Превисок напон електричне енергије довео је до експлозије телевизора у јединој просторији у кући коју је користио Предраг Петровић из Доњих Загона код Бијељине.

Република Српска 22.06.2015 | 19:56
Пожар у породичној кући букнуо због квара на трафоу?

По свему судећи експлозију је проузроковао квар на оближњем трафоу.

Једина соба у којој је боравио Предраг Петровић, након експлозије телевизиора и пожара који је затим избио, више није за живот.

Предраг се привремено смјестио у сусједну кућу код мајке и брата. Иако је све уништено, срећан је што није био у тренутку експлозије у соби, јер је стакло расуто по читавој просторији.

Ја сам био на послу, брат ме звао и рекао да је изгорила соба. Ја нисам вјеровао, али кад сам дошао кући имао сам шта и да видим. Соба изгорила. Вјероватно висок напон, спој био негдје на трафоу гдје већ”, каже Предраг Петровић.

Предраг каже да су истовремено и код његових сусједа прегорили неки од кућних уређаја и додаје да је о свему обавијестио Електродистрибуцију Бијељина.

Утврдили су да је трафо, а надокнадиће штету. Тако су обећали. Ваљда ће помоћи“, нада се Петровић.

Иако су се експлозија и квар на да трафоу догодили у суботу, у Електро-Бијељини рекли су нам да нису упознати са оним што се десило у кући Предрага Петровића.

(БН ТВ)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

кико

23.06.2015 03:42

Довело је до запаљења. Илегално прикопцавање струје зато сто му је струја искљуцена јер нема пара да плаца ето докле је милокрад довео људе И Републику Српску у пропаст ако се народ не пробуди за двије године палице свјеце умјесто сијалице.

ОДГОВОРИТЕ