Požar u porodičnoj kući buknuo zbog kvara na trafou?

Previsok napon električne energije doveo je do eksplozije televizora u jedinoj prostoriji u kući koju je koristio Predrag Petrović iz Donjih Zagona kod Bijeljine.

Republika Srpska 22.06.2015 | 19:56
Požar u porodičnoj kući buknuo zbog kvara na trafou?

Po svemu sudeći eksploziju je prouzrokovao kvar na obližnjem trafou.

Jedina soba u kojoj je boravio Predrag Petrović, nakon eksplozije televiziora i požara koji je zatim izbio, više nije za život.

Predrag se privremeno smjestio u susjednu kuću kod majke i brata. Iako je sve uništeno, srećan je što nije bio u trenutku eksplozije u sobi, jer je staklo rasuto po čitavoj prostoriji.

Ja sam bio na poslu, brat me zvao i rekao da je izgorila soba. Ja nisam vjerovao, ali kad sam došao kući imao sam šta i da vidim. Soba izgorila. Vjerovatno visok napon, spoj bio negdje na trafou gdje već”, kaže Predrag Petrović.

Predrag kaže da su istovremeno i kod njegovih susjeda pregorili neki od kućnih uređaja i dodaje da je o svemu obavijestio Elektrodistribuciju Bijeljina.

Utvrdili su da je trafo, a nadoknadiće štetu. Tako su obećali. Valjda će pomoći“, nada se Petrović.

Iako su se eksplozija i kvar na da trafou dogodili u subotu, u Elektro-Bijeljini rekli su nam da nisu upoznati sa onim što se desilo u kući Predraga Petrovića.

(BN TV)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

kiko

23.06.2015 03:42

Dovelo je do zapaljenja. Ilegalno prikopcavanje struje zato sto mu je struja iskljucena jer nema para da placa eto dokle je milokrad doveo ljude I Republiku Srpsku u propast ako se narod ne probudi za dvije godine palice svjece umjesto sijalice.

ODGOVORITE