Шећерана: Усвојена одлука о ревитализацији

Скупштина акционара бијељинске "Шећеране" данас је усвојила Одлуку о ревитализацији ове фабрике шећера, рекао је вршилац дужности директора "Шећеране" Мехо Фафулић.

Република Српска 22.06.2015 | 18:45
Шећерана: Усвојена одлука о ревитализацији

Након сједнице Скупштине акционара Фафулић је подсјетио да је оперативни програм и план ревитализације, који је раније сачинила "Шећерана", Влада Републике Српске усвојила уз препоруку да се допуни одређеном анализом тржишта шећера за претходних пет-шест година као и са предвиђањима за наредни период.

"Одлука је данас донесена и са свим пратећим подацима и анализом прослиједићемо је за пет-шест дана Влади Републике Српске. Након тога ће Влада имати комплетан материјал, попут бизнис-плана", рекао је Фафулић.

Он је навео да се планом и програмом предвиђа да Влада Републике Српске финансира почетак рада "Шећеране".

Извор: Независне

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Ма

22.06.2015 17:33

Од којих пара ће да финансира?Који сте ви акционари а да народ финансира.Ја лоповске власти и некакви акционара,нико банке нема у џепу.Све го лопов до лопова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Селе

22.06.2015 18:52

Назалост мислим да је касно за ову сецерану. Опљацкана са застарјелом технологијом нема сансу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брод

22.06.2015 20:37

Николу Шпирића за директора "човјек" има паре а зна са шећером.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Недељко

23.06.2015 06:07

А шта ће радити та фабрика? Је ли неко мисли да се може бити конкурентан довозећи репу из Мађарске, Срема и Бачке. Шећеране постоје у Митровици, Пећинцима, Жупањи, у Бачкој, оне су мање и рентабилније. Ова шећерана може производити само милионске губитке.

ОДГОВОРИТЕ