Šećerana: Usvojena odluka o revitalizaciji

Skupština akcionara bijeljinske "Šećerane" danas je usvojila Odluku o revitalizaciji ove fabrike šećera, rekao je vršilac dužnosti direktora "Šećerane" Meho Fafulić.

Republika Srpska 22.06.2015 | 18:45
Šećerana: Usvojena odluka o revitalizaciji

Nakon sjednice Skupštine akcionara Fafulić je podsjetio da je operativni program i plan revitalizacije, koji je ranije sačinila "Šećerana", Vlada Republike Srpske usvojila uz preporuku da se dopuni određenom analizom tržišta šećera za prethodnih pet-šest godina kao i sa predviđanjima za naredni period.

"Odluka je danas donesena i sa svim pratećim podacima i analizom proslijedićemo je za pet-šest dana Vladi Republike Srpske. Nakon toga će Vlada imati kompletan materijal, poput biznis-plana", rekao je Fafulić.

On je naveo da se planom i programom predviđa da Vlada Republike Srpske finansira početak rada "Šećerane".

Izvor: Nezavisne

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Ма

22.06.2015 17:33

Од којих пара ће да финансира?Који сте ви акционари а да народ финансира.Ја лоповске власти и некакви акционара,нико банке нема у џепу.Све го лопов до лопова.

ODGOVORITE
Name

Sele

22.06.2015 18:52

Nazalost mislim da je kasno za ovu seceranu. Opljackana sa zastarjelom tehnologijom nema sansu

ODGOVORITE
Name

Brod

22.06.2015 20:37

Nikolu Špirića za direktora "čovjek" ima pare a zna sa šećerom.

ODGOVORITE
Name

Nedeljko

23.06.2015 06:07

A šta će raditi ta fabrika? Je li neko misli da se može biti konkurentan dovozeći repu iz Mađarske, Srema i Bačke. Šećerane postoje u Mitrovici, Pećincima, Županji, u Bačkoj, one su manje i rentabilnije. Ova šećerana može proizvoditi samo milionske gubitke.

ODGOVORITE