ЛШ: Партизан - Дила Гори, реакције на жријеб црно-бијелих...

Црно-бели не брину ни због пута, ни због влаге: Ми смо Партизан, нека се они нас плаше! „Ко год да нам је дошао у жребу, морали бисмо да идемо на победу и тако ће да буде до краја квалификација“, поручује Грегор Балажиц.

Фудбал 22.06.2015 | 16:00
ЛШ: Партизан - Дила Гори, реакције на жријеб црно-бијелих...

Задовољство у експедицији Партизана на Тари после вести из Ниона да је Дила Гори први ривал црно-белих у квалификацијама за Лигу шампиона. Уз опрез, изазван чињеницом да је реч о противнику који је у блиској прошлости скинуо неклико значајних скалпова, у екипи Зорана Милинковића уверени су да ће до изражаја доћи квалитет, те поручују да ће у оба меча ићи на победу.

А то онда доноси и помак на УЕФА ранг-листи.
„Сваки првак изазива поштовање, почели смо да прикупљамо информације о Дили, а има времена да се што боље спремимо до првог меча. Желимо пролаз даље, требало би радити и спремити се за ова два искушења. Што се тиче климатских услова, они могу да буду битан фактор, али пре свега је то квалитет екипе“, сматра Зоран Милинковић, шеф стручног штаба тима из Хумске 1.

Први меч је на програму у Београду 14. или 15. јула, али првотимци Партизана кажу да их „ред вожње“ не оптерећује.
„Где год да се игра, потребно је да у обе утакмице идемо на победу. Ми смо Партизан, не би требало никог да се бојимо, нека се они боје нас. Ко год да нам је дошао у жребу морали бисмо да идемо на победу и тако ће бити до краја квалификација“, одлучан је у поруцу Грегор Балажиц, штопер црно-белих кога претерано не интересују ни временски услови који владају у Грузији, а тичу се високих температура и огромне влажности ваздуха, а ни дуг пут до реванша. „Тамо су временски услови тешки, али морамо да се добро спремимо и фокусирамо на свој посао. Бићемо прави, неће бити проблема“.

Оптимиста по питању пласмана у треће елиминационо коло је и голман Живко Живковић:
„Прижељкивали смо пут у Луксембург или Андору, међутим, задовољан сам и оваквим епилогом. Много је боље што прву утакмицу играмо пред нашим навијачима, ако сви будемо концентрисани и деловали као тим онда можемо даље“.

Коментари / 0

Оставите коментар