LŠ: Partizan - Dila Gori, reakcije na žrijeb crno-bijelih...

Crno-beli ne brinu ni zbog puta, ni zbog vlage: Mi smo Partizan, neka se oni nas plaše! „Ko god da nam je došao u žrebu, morali bismo da idemo na pobedu i tako će da bude do kraja kvalifikacija“, poručuje Gregor Balažic.

Fudbal 22.06.2015 | 16:00
LŠ: Partizan - Dila Gori, reakcije na žrijeb crno-bijelih...

Zadovoljstvo u ekspediciji Partizana na Tari posle vesti iz Niona da je Dila Gori prvi rival crno-belih u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Uz oprez, izazvan činjenicom da je reč o protivniku koji je u bliskoj prošlosti skinuo nekliko značajnih skalpova, u ekipi Zorana Milinkovića uvereni su da će do izražaja doći kvalitet, te poručuju da će u oba meča ići na pobedu.

A to onda donosi i pomak na UEFA rang-listi.
„Svaki prvak izaziva poštovanje, počeli smo da prikupljamo informacije o Dili, a ima vremena da se što bolje spremimo do prvog meča. Želimo prolaz dalje, trebalo bi raditi i spremiti se za ova dva iskušenja. Što se tiče klimatskih uslova, oni mogu da budu bitan faktor, ali pre svega je to kvalitet ekipe“, smatra Zoran Milinković, šef stručnog štaba tima iz Humske 1.

Prvi meč je na programu u Beogradu 14. ili 15. jula, ali prvotimci Partizana kažu da ih „red vožnje“ ne opterećuje.
„Gde god da se igra, potrebno je da u obe utakmice idemo na pobedu. Mi smo Partizan, ne bi trebalo nikog da se bojimo, neka se oni boje nas. Ko god da nam je došao u žrebu morali bismo da idemo na pobedu i tako će biti do kraja kvalifikacija“, odlučan je u porucu Gregor Balažic, štoper crno-belih koga preterano ne interesuju ni vremenski uslovi koji vladaju u Gruziji, a tiču se visokih temperatura i ogromne vlažnosti vazduha, a ni dug put do revanša. „Tamo su vremenski uslovi teški, ali moramo da se dobro spremimo i fokusiramo na svoj posao. Bićemo pravi, neće biti problema“.

Optimista po pitanju plasmana u treće eliminaciono kolo je i golman Živko Živković:
„Priželjkivali smo put u Luksemburg ili Andoru, međutim, zadovoljan sam i ovakvim epilogom. Mnogo je bolje što prvu utakmicu igramo pred našim navijačima, ako svi budemo koncentrisani i delovali kao tim onda možemo dalje“.

Komentari / 0

Ostavite komentar