Мари: Морам учити из побједа над Новаком

Енди Мари каже да мора да учи из својих пређашњих победа над Новаком Ђоковићем уколико жели поново да савлада српског тенисера.

Тенис 22.06.2015 | 19:00
Мари: Морам учити из побједа над Новаком

“Штета је што сам изгубио од Новака на Ролан Гаросу, али био сам близу у неким мечевима са њима. Он има сјајну годину и није срамота изгубити од њега. Ипак, морам да га победим ако желим да освајам највеће турнире“, рекао је Мари.

“Савладао сам га на УС опену, Вимблдону и Олимпијским играма – морам да учим из тих мечева и да наставим да напредујем. Ове године постоји само један играч који је бољи од мене – волео бих да ја будем тај играч и надам се да ће се у будућности то догодити“, додао је Шкот.

Ђоковић је био на корак до освајања Ролан Гароса, али је изгубио у финалу од Стана Вавринке

“Био је веома близу да оствари нешто што је пошло за руком малом броју играча. Вероватно му је било потребно неко време да се одмори и опусти како би се спремио психички за још један Слем“, каже Мари.

Шкот је освојио титулу на Квинсу победом над Кевином Андерсоном у финалу.

“Одлична припрема, али то не гарантује победу на Вимблдону. То ми даје додатно самопоуздање, али свашта може да се догоди током Грен слема. Морам да зарадим све“, закључио је 28-годишњи Мари.

Ђоковић против Марија води са 19:8 у међусобним мечевима и добио је последњих осам окршаја.

Коментари / 0

Оставите коментар