''Орлићи'' свјетски шампиони стигли кући!

Репрезентативци Србије до 20 година, који су освојили титулу на Светском првенству на Новом Зеланду, стигли су у Београд.

Фудбал 22.06.2015 | 12:20
''Орлићи'' свјетски шампиони стигли кући!

По слетању на аеродром, авион који је превозио омладинску репрезентацију дочекан је свечаним поздравом и воденим луком, који се у ваздухопловству користи у изузетним приликама, када се указује највиша почаст.

Светске прваке је на аеродрому дочекао председник Фудбалског савеза Србије Томислав Караџић и потпредседник Иван Ћурковић.

По изласку репрезентативаца почело је скандирање присутних навијача и чланова породице, а убрзо је и кренула песма "Дајте Бразил да се играмо", а потом и химна кошаркашке репрезентације Србије "Играј и победи".

После више од 20 дана на Новом Зеланду видно уморни, али срећни, 'Орлићи' су коначно видели породице са којима су емотивно поделили најважније тренутке на самом аеродрому. У изјави за Б92 херој Србије Немања Максимовић изразио је наду да екипа неће изгубити тимски дух у сениорском тиму, док је капитен Предраг Рајковић истакао да је јединство донело титулу.

Млади фудбалери Србије ће са аеродрома отићи у Спортски центар ФСС у Старој Пазови.

Златним "орлићима", који су остварили највећи успех српског фудбала победом над Бразилом у финалу у суботу ујутру, вечерас ће испред Скупштине града Београда бити приређен велики дочек.

"Спремни смо за вечерашњи дочек. Очекујем да ће се окупити много људи како бисмо заједно прославили овај заиста велики успех", додао је Рајковић.

Па, Београђани, Србијо, видимо се вечерас!

Коментари / 0

Оставите коментар