Енглески фудбалери згрозили свијет

Енглески медији расписали су се о фотографији која је шокирала земљу.

Свијет 22.06.2015 | 11:13
Енглески фудбалери згрозили свијет

Наиме, на припремама младе репрезентације Енглеске ногометаши су фотографисани како током ручка за једним столом сједе тамнопути играчи, а за другим бијелци...

Али, то није све. Даилy Маил, који доноси причу о томе, објавио је још неколико сличних фотографија на којима се добро види како су поменуте двије групе одвојене. 

Након објаве овог чланка јавност се подигла на ноге, а селектор У-21 репрезентације Гаретх Соутхгате морао је брзо реаговати.

''Из искуства којег има у раду с младим играчима, могу вам рећи да таквих проблема немамо. Фотографија није репрезентативна, не показује праву ситуацију. Свако ко познаје ову групу играча и ко их је виђао у посљедње двије године, било у хотелу или на теренима за тренинг зна реалну ситуацију, рекао је Соутхгате те надодао:

''Фудбал надилази вјеру, расу и све остало. Свјестан сам проблема у друштву и знам да сви можемо и боље, али ове оптужбе на рачун моје екипе ми тешко сједају на желудац. У каријери сам играо с тамнопутим играчима, а с некима сам остао јако близак. Никада нисам стварао разлику међу играчима'', рекао је Соутхгате.

Извор: Дневни аваз

 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

лоли

22.06.2015 09:19

Ко еурокрем, у истом паковању ал подијељено богами. Дјеца висе воле цоколадно. Ето им распада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кокузни бошњо

22.06.2015 10:57

А други шок је што једу а рамазан

ОДГОВОРИТЕ
Name

Требиње

22.06.2015 22:02

Да а знају другима уводити "демократију", "резолуције", итд.Није џаба она стара изрека Енглеска стара к...а европска

ОДГОВОРИТЕ