Отказана посјета Меркелове - лош знак

Отказивање посјете њемачке канцеларке Ангеле Меркел Босни и Херцеговини показује да ова земља не иде у добром смјеру, оцјењује предсједник СДС Младен Босић.

Босна и Херцеговина 21.06.2015 | 19:32
Отказана посјета Меркелове - лош знак

"Нажалост, то неће донијети нова радна мјеста. Овакве расправе - шта је било у прошлости, ко је за шта крив, неће омогућити бољи живот грађанима и умјесто да се почнемо бавити садашношћу и будућношћу нас и наше дјеце, ми се поново враћамо у прошлост", каже Босић.

Имајући у виду да БиХ предсједава Савјетом Европе, уочи сутрашњег почетка трећег дијела редовног годишњег засједања Парламентарне скупштине Савјета Европе у Стразбуру, Босић, као замјеник предсједника Парламентарне скупштине, не искључује да се на засједању нађе и нека од актуелних тема из БиХ.

"То се увијек може наћи и увијек је притисак од Савјета Европе, прије свега око провођења одлуке Сејдић-Финци и она увијек остаје на столу и свакако они поново је могу покренути.

Није предвиђено да буде било каквих расправа о тој теми, али није искључено да се таква расправа и појави. На сву срећу, БиХ у овом тренутку није приоритет свјетске политике, нити је приоритет европске политике", рекао је Босић.

Током засједања Парламентарне скупштине Савјета Европе предвиђено је и да се присутним делегатима обрати генерални секретар УН Бан Ки Мун, а програмом рада предвиђено је и обраћање министра иностраних послова БиХ и предсједавајућег Комитета министара Савјета Европе Игора Црнадка, као и предсједавајућег Предсједништва БиХ Младена Иванића.

(БН ТВ)

Коментари / 14

Оставите коментар
Name

борац

21.06.2015 17:49

Па гдје је Баја,зар без њега???????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Искрено

21.06.2015 18:07

Мене је и зацудило да зели да додје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мислим

21.06.2015 18:12

СРБИ И НИЈЕМЦИ СУ КАО ФЕНИКС.ИЗ ПЕПЕЛА СЕ ДИЖУ И СВЕ ИДЕ ДОБРО ДО МОМЕНТА КАД ТРЕБА ПОЕНТИРАТИ,ОНДА ДРУГИ КАЈМАК ПОКУПЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко самардзиц

21.06.2015 19:50

Какве користи сто би цетврти рајх досао,нема са овом багром политицара И њима слицних,нема среце!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прслост

21.06.2015 19:54

Ако Опозиција настави политиком коју је и Додик водијо јос висе има да потонемо,идите искрено постено колико год се одупирали Босна је и наса земља треба договарати се да народ има посла ста нам вреди рс кад сваки дан мање и мање посла осудјени смо да скупа зивимо хтјели или не

ОДГОВОРИТЕ
Name

Освит

21.06.2015 19:57

Схватила зена да нема са ким озбиљно разговарати,а за туризам нема времена.У памет господо политицари ви сте збиља изгубили компас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

погледај

21.06.2015 20:44

Три Србина се обрацају у име БиХ. Ста би Баја рекао да је обрнуто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

21.06.2015 20:46

Кад смо идиоти па нам битније натезати се да ли је Принцип херој или убица.Па се праве серијали емисија о томе.Кад су битнији партизани и цетници од будуцности дјеце.Кад је битнија резолуција о Сребреници од људи који хлеба немају да једу у том граду.Цему се онда моземо добром надати?Вратили смо се у своју тамну подсвјест из 90 коју смо били потиснули.Ми сами се не моземо изборити са тим духовима прослости а и недају нам странци.Док виде да има наде да се помиримо они нахускају једне на друге...Лупајте минусе патриоте са све три стране.Брига ме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики

22.06.2015 09:23

Свака цаст!

Name

Баја

21.06.2015 21:53

Хере.видите како је сопам ове ис федерације.запаприм И'м.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре.баја

22.06.2015 04:08

Запапрено је теби давни дана.

Name

субара

22.06.2015 04:34

Какав лос знак? Њена слузба је сазнала да се спрема провокација од стране босњацких нво и не зели да уцествује у циркусу. Зиви били па видјели! У памет се брацо Срби!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бест

22.06.2015 04:58

Једини сте Ви Господине Босићу у РС да нешто учините за народ, којем му се цијело вријеме пласирају афере, лажи, муљаже, и отимања од уста народу који нема живота нормалног као човјек и горе живи него у рату ових десет година.

ОДГОВОРИТЕ
Name

само мирно

22.06.2015 05:45

Ово је серија која има висе епизода од ових индијских и мексиканских гдје се по 3 године не излази из собе и на wц се иде само кад се мора. А обара и рекорде гледаности иако су теме вец излизане. Главни јунак како знамо вец годинама цека и никако да му сунце сине да видимо и тај хепиенд кад доцека руски кредит,док се око њега мијењају статисти и разни непријатељи којих има толко да висе ни у кадар не могу стати. Углавном са и без гостујуце велике звијезде Ангеле из Њемацке ми настављамо серију не би ли једног дана доцекали тај кредит којег у руској верзији сценарија има само у траговима.

ОДГОВОРИТЕ