Шпанци убијеђени тврде...

Серхио Рамос потписује за Манчестер јунајтед у року од 24 часа! Шпанац има уговор са Краљевским клубом до 2017. године. Дефанзивац Мадриђана изгубио веру у свој клуб. Сматра да челници свесно стварању негативну слику о њему, причама да прелази на Ноу Камп.

Фудбал 21.06.2015 | 19:20
Шпанци убијеђени тврде...

Серхио Рамос је од наредне сезоне фудбалер Манчестер јунајтеда. Шпанац је љут на Реал зато што му није понудио нови уговор. Рамос у Мадриду зарађује 6.000.000 милиона евра, жели 10.000.000, а Јунајтед му је понудио 12.000.000 евра по сезони, тврди мадридски радио Кадена Копе.

Као странка у овом дилу помиње се и Давид де Хеа, који би могао да се пресели тамо где га многи већ дуго виде - на Сантјаго Бернабеу. Уколико се овај трансфер реализује, то ће бити највећи дил између ова два клуба још од 2009. године и преласка Кристијана Роналда у Краљевски клуб.

Као потенцијалне замене Рамосу у Реалу помињу се Николас Отаменди и Лео Бонући.

Подигнута је, дакле, температура на стадиону Сантјаго Бернабеу.

Серхио Рамос (29) жели да напусти Мадрид, на десетогодишњицу своје селидбе из Севиље у највећи клуб на свету.

Према писању шпанског листа "АС", најзаслужнији играч за освајање "Ла Десиме" изгубио је веру у руководство клуба. Љут је зато што нико из врха Реала није демантовао гласине да је понуђен Барселони!

Гневна реакција репрезентативца Шпаније последица је речи кандидата за место председника Барселоне - Ђордија Мажа, који је пре дана изговорио:

"Током припреме моје кандидатуре, понуђено нам је да Серхио Рамос пређе из Реала у Барселону. Отприлике, пре око месец и по. Не знам да ли је и другима нуђен, али мој тим и ја нећемо пристати на ту игру... Не знам да ли су други кандидати добили исти предлог и да ли су прихватили".

У недељу поподне, шпански лист "АС" открио је ексклузивно да Рамос одлази и да је љут на Реал, јер нико није јасно рекао да се он неће преселити у Барсу или да је клуб против тога.

Према истом извору, недостатак комуникације на релацији клуб - играч био је кап која је прелила чашу. Након претходних дана, Рамос је преломио и поручио свима да неће бити још један фудбалер који ће отићи из Реала на мала врата - попут Фернанда Јера, Раула и по свему судећи - Икера Касиљаса

Штавише, Рамос чврсто верује да иза приче о његовом трансферу у Барселону стоји управо екипа Флорентина Переза, која - према његовом мишљењу - на тај начин жели да створи лошу слику о њему током стопираних преговора о новом уговору.

Тренутно, Серхио Рамос везан је за Реал уговором до 2017. године, уз откупну клаузулу у висини од 200 милиона евра. За његове услуге одавно су заинтересовани Манчестер јунајтед и Пари Сен Жермен.

Момак из Севиље одиграо је за "краљевски клуб" више од 400 утакмица у протеклих десет година.

Коментари / 0

Оставите коментар