Španci ubijeđeni tvrde...

Serhio Ramos potpisuje za Mančester junajted u roku od 24 časa! Španac ima ugovor sa Kraljevskim klubom do 2017. godine. Defanzivac Madriđana izgubio veru u svoj klub. Smatra da čelnici svesno stvaranju negativnu sliku o njemu, pričama da prelazi na Nou Kamp.

Fudbal 21.06.2015 | 19:20
Španci ubijeđeni tvrde...

Serhio Ramos je od naredne sezone fudbaler Mančester junajteda. Španac je ljut na Real zato što mu nije ponudio novi ugovor. Ramos u Madridu zarađuje 6.000.000 miliona evra, želi 10.000.000, a Junajted mu je ponudio 12.000.000 evra po sezoni, tvrdi madridski radio Kadena Kope.

Kao stranka u ovom dilu pominje se i David de Hea, koji bi mogao da se preseli tamo gde ga mnogi već dugo vide - na Santjago Bernabeu. Ukoliko se ovaj transfer realizuje, to će biti najveći dil između ova dva kluba još od 2009. godine i prelaska Kristijana Ronalda u Kraljevski klub.

Kao potencijalne zamene Ramosu u Realu pominju se Nikolas Otamendi i Leo Bonući.

Podignuta je, dakle, temperatura na stadionu Santjago Bernabeu.

Serhio Ramos (29) želi da napusti Madrid, na desetogodišnjicu svoje selidbe iz Sevilje u najveći klub na svetu.

Prema pisanju španskog lista "AS", najzaslužniji igrač za osvajanje "La Desime" izgubio je veru u rukovodstvo kluba. Ljut je zato što niko iz vrha Reala nije demantovao glasine da je ponuđen Barseloni!

Gnevna reakcija reprezentativca Španije posledica je reči kandidata za mesto predsednika Barselone - Đordija Maža, koji je pre dana izgovorio:

"Tokom pripreme moje kandidature, ponuđeno nam je da Serhio Ramos pređe iz Reala u Barselonu. Otprilike, pre oko mesec i po. Ne znam da li je i drugima nuđen, ali moj tim i ja nećemo pristati na tu igru... Ne znam da li su drugi kandidati dobili isti predlog i da li su prihvatili".

U nedelju popodne, španski list "AS" otkrio je ekskluzivno da Ramos odlazi i da je ljut na Real, jer niko nije jasno rekao da se on neće preseliti u Barsu ili da je klub protiv toga.

Prema istom izvoru, nedostatak komunikacije na relaciji klub - igrač bio je kap koja je prelila čašu. Nakon prethodnih dana, Ramos je prelomio i poručio svima da neće biti još jedan fudbaler koji će otići iz Reala na mala vrata - poput Fernanda Jera, Raula i po svemu sudeći - Ikera Kasiljasa

Štaviše, Ramos čvrsto veruje da iza priče o njegovom transferu u Barselonu stoji upravo ekipa Florentina Pereza, koja - prema njegovom mišljenju - na taj način želi da stvori lošu sliku o njemu tokom stopiranih pregovora o novom ugovoru.

Trenutno, Serhio Ramos vezan je za Real ugovorom do 2017. godine, uz otkupnu klauzulu u visini od 200 miliona evra. Za njegove usluge odavno su zainteresovani Mančester junajted i Pari Sen Žermen.

Momak iz Sevilje odigrao je za "kraljevski klub" više od 400 utakmica u proteklih deset godina.

Komentari / 0

Ostavite komentar